FEE1988 kérdése:
Mitöl vérezhetek?
Figyelt kérdés
a problémam az , hogy szex utan mikor elmegyek wcre, akkor mikor megtörlöm magam, akkor barnás lesz a wc papir, es ha egy bizonyos pontra erintem a wc papirt akkor kicsit veres is. lehet h megserült a nyalkahartyam? miota fogamzasgatlot szedek azota total szaraz vagyok, es a szexet se kivanom..ettöl is lehet? csak az a problema h minden szex utan ez van..2013. nov. 17. 17:39
1/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy van egy jókóra méhszájsebed és az vérzik, úgy hogy irány a doki, ha nem akarod, hogy elrákosodjon.
2/3 gömbicica válasza:
uhhh (((
dokinál voltál már? vagy mikor gyógyszert irt megnézett?
vagy emlitetted neki hogy ettől a gyógyszertől mit tapasztaltál?
vagy használtok mivel száraz vagy valami sikositot?
csoda ha nem kivánod az egészet?
ég, fáj, vérzik.....
Ne gatyázz. holnap kérj időpontot nőgyógyászhoz!!!!
Lehet, hogy csak más hormontartalmu gyógyszert ir majd.
Korod?
Meg hogy egyszer barnás, aztán véres? hmmm ((((
menj el dokihoz. mert igy szenvedni nincs értelme((((
3/3 A kérdező kommentje:
nem voltam mert csak december 3ara tudadni idöpontot...es nem faj semmi,se elotte se utana, szex közben sem..csak a behatolasnal egy kicsit..es az a bizonyospont az a hüvelybemenetnel van...de nem folyik belölem a ver, hanem csak egy icipici pöttylesz a papiron..es az a barna folyas..hat most ez egy kicsit undi, de mikor ugye kifolyik belölem a sperma, akkor mikor utana megtörlöm akkor ilyen nagyon halvany barnas...lehet ezz attol van h ugye erintkezett azzal a kidörzsölödött resszel?
2013. nov. 17. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!