Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől vérezhetek így?

Mitől vérezhetek így?

Figyelt kérdés
1hetet és 1 napot késett a havim,tegnap reggel indult meg,de csak pár csepp volt a betétemen,nem paráztam,mert azt hittem h mára beindul jobban,de ma is csak pár csepp van,és erősen barna színű,szerintetek mi lehet a gond? Bár voltam együtt a barátommal,de kizárnám a terhességet,mivel védekeztünk(mindíg védekezünk)! vkinek ilyen tapasztalata?Nagyon fura,már arra is gondoltam h fel vagyok fázva,de olyankor eddig még mindíg nagyon fájt a hasam,de most nem...tanácstalan vagyok..
2013. márc. 13. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha még mindíg nem jött meg rendesen,én azért csinálnék tesztet.Egyik védekezésmód sem 100%-ék!!
2013. márc. 15. 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:
és mikor csináljak tesztet?még mindíg "csöpögök" már 4.napja...nem értem h lennék már terhes,amikor védekeztünk és minden rendben volt az óvszerrel..
2013. márc. 15. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy terhes vagy,de egy pár forintos tesztet megér,hogy biztosra menj!Reggeli első vizeletből kell általában.Én elhiszem hogy védekeztetek,és ha hiszed,ha nem,mi is,most mégis a kezemben tartom a három hónapos kisfiam,aki védekezés mellett fogant,és a kórházi szobatársam is fogamzásgátló tabletta mellett lett terhes.Semmi nem 100%!
2013. márc. 15. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom h reggeli vizeletből,de ilyenkor is kimutatja,h csöpögök? am úgy olvastam,h az antibiotikumok hatással lehetnek a menzeszre,nos én szettem 1 hétig megfázás miatt..
2013. márc. 15. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,kimutatja,mert a vizeletben van az a hormon,ami a terhességet mutatja teszt alapján.Lehet a betegség is befolyással rá,ahogy gondolod.Engem egy teszt azért megnyugtatja.
2013. márc. 15. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:
persze,csin.tesztet,csak gondoltam h ezt is megkérdem..:)köszi a választ:)
2013. márc. 15. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen:)
2013. márc. 15. 17:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!