Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől vérezhetek?

Mitől vérezhetek?

Figyelt kérdés

betétet,ami véres is lett.

Nem úgy szeretkeztünk,mint a vadállatok,mindig gyengédek vagyunk egymással,úgyhogy ez nem lehet a probléma forrása.

Bocsika,hogy ilyen hosszasan írtam,de próbáltam érthetően,és minél rövidebben leírni. Nőgyógyászhoz csak csütörtökön tudok elmenni.

22/L

2012. dec. 4. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd a nőgyógyászod megmondja.
2012. dec. 4. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Jajj,az eleje lemaradt :S

Szóval az a lényege,hogy már elmúlt a mensim,és másnap voltam a párommal együtt,és utána véres lett a wcpapír.

Ekkor azt hittm,hogy nem múlt még el teljesen.. De másnapi szeretkezésünk után is véreztem. Nem nagyon,de ez nem megszokott.

Majd tegnap megint szeretkeztünk,és utána is véreztem.

Este utána már nem éreztem semmit,de ma délelőtt olyan volt mintha meglenne,nyálkásan volt véres..

2012. dec. 4. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Meg vagyok ijedve kicsit,mert ilyen még nem volt,de most egy hete már minden szeretkezés után vérzek.
2012. dec. 4. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!