Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Verezhetek attol, hogy nem...

Verezhetek attol, hogy nem sikerult a beagyazodas?

Figyelt kérdés
Egy hettel hamarabb jott meg mint kellett volna,eros gorcsokkel.Azt kizartnak tartom,hogy sima beagyazodasos verzes,mert mar ket napja tart.
2012. aug. 28. 06:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet csak szimplán elöbb megjött, jobb esetbeten! HA nem akkor lehet méhenkívüli terhesség, ha nem érzed jol magad mielőbb fordulj orvoshoz!! Ha ugyanolyan minden mint szokott sztem nem kell aggodnod..
2012. aug. 28. 10:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazabol mas furcsa tunetet nem tapasztaltam,csak azt,hogy sokkal jobban faj,mint szokott,illetve elotte 2 napig eleg rossz volt a kozerzetem (fajt a fejem,hanyingerem volt,es kicsit gyengenek ereztem magam).A verzes nem erosebb,sot,inkabb gyengebb ,mint szokott lenni.
2012. aug. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!