Létezik hogy ez a beágyazódás jele legyen?
Figyelt kérdés
Kb egy hete voltam barátommal együtt...kiszakadt a gumi, de az elején, úgy gondoltuk nem lesz baj.Meg is jött rendesen normális időben, normális mennyiségben.Ma a 6.napon viszont rózsaszín folyásom volt ma kétszer is, és semmi más.Ilyenkor szokott elmúlni, de az inkább barnás.Ez viszont teljesen rózsaszín volt.Ez csak az utó menstruáció vagy beágyazódás? Nagyon ideges vagyok.köszönöm előre is2012. júl. 13. 18:32
1/3 anonim válasza:
Vegyél egy terhességi tesztet!-vagy menj el orvoshoz tudom hogy ezt elszeretnéd kerülni de ha nem lesz más... :-(
2/3 anonim válasza:
Egy teszt eloszlatja a kételyeidet. A biztonság kedvéért azért ha negatív az első de a következő menstruációd nem jönne meg, akkor csinálj még egyet. Ez csak egy teszt. Mi bajod lehet...? (Max csúnya arcot vág az eladó.)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. júl. 14. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!