Hogyan szárnyas betétet betenni? Csak Fehérfolyásom van menzeszem még nem
Figyelt kérdés
11/L2013. nov. 16. 10:51
1/8 anonim válasza:
Akkor nem kell szárnyas, csak egy pici tisztasági betét.
2/8 anonim válasza:
A szárnyas betét akkor kell ha menstruálsz már, vannak különféle vastagságúak, attól függően hogy mennyire van meg. Ha csak fehér folyásod van akkor elég az intim betét is.
3/8 anonim válasza:
Sőt, ha őszinték akarunk lenni, neked még egyáltalán nincs szükséged semmiféle betétre.
A tisztasági betét sem túl egészséges dolog, mert akárhogy is reklámozzák, nem biztosítja igazán a jó szellőzést...
Tehát 11 éves kislánynak inkább azt javasolnám, hogy inkább cseréljen egy nap 2x bugyit, és tisztálkodjon rendesen.
Betétezni meg még bőven ráér a hátralévő életének 70%-ában....
4/8 anonim válasza:
az előző nek már azért sincs igaza, mert manapság a legtöbb lánynak 10-02 évesen jön meg
5/8 anonim válasza:
Nagyokos 52%-os, itt most egy konkrét esetről beszélünk, ha nem tűnt volna fel... Leülhetsz, szövegértés egyes.
6/8 anonim válasza:
5-ös k.ussolhatsz!
Az IQ-d 1-es
Eszetlen tyúk
8/8 anonim válasza:
Figyelj,nekem is van fehérfolyásom de még nekem se jött meg,habár és nem hordok semmilyen betétet.Szerintem neked ez még fölösleges,és élvezd ki hogy még nem kell hordanod semmit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!