11 vagyok és van fehérfolyásom de ritkám hordok betétet. Mikor fog megjönni? És a naturella és carfree betétek jók?
Bármikor, de 16 éves korodig van időd.
Van akinek az első menstruációja előtt 2-3 évig is van fehér folyása. Ez nagyon egyéni.
A folyás a hüvelyed természetes tisztulási folyamata, semmilyen kze nincs a menstruációhoz. Még az is lehet, hogy csak évekkel ezután fog megjönni. Ha olyan erős a folyásod, hogy betétet kell hordanod, tehát a bugyi nem szívja fel, vagy érzed, hogy nedves, vagy nagyon sűrű, akkor menj orvoshoz, mert lehet, hogy fertőzés (ilyesmit strandon, vagy nyilvános wc-ben simán össze tud szedni az ember, mindenkivel előfordul).
A másik kérdésedre válaszolva pedig mindegyk betét egyformán jó, szerntem a pamutborításúak kényelmesebbek, de márkától egyéltalán nem függ. Egyik sem ázik át, mert mindegyiknek műanyag az alja, tehát jó. A naturella az teljesen műanyag és illatosított, szerintem wc illatosító szaga van, én nem szeretem. De ez már mind ízlés kérdése. A célnak mindegyik megfelel...
a puncim igen de a hónaljamon 1 szál van (ez hülyén hangzik)
12/l
Valószínű sőt biztos NEM AKTUÁLIS MÁR
De itt vannak jó tanácsok hátha kell valakinek:
Nos ha van fehérfolyásod mutatkozott a szőrösödés akkor fehérfolyásod megjelenése után 1-2 év múlva várható az első menstruációd.
Betét ajánlat:
Én személy szerint UTÁLOM libresse-t a naturella-t és a carefree-t is
Nem kényelmesek a libresse meg végképp nem...
Az Always-al nincs semmi probléma
Az éjszakaija is jó meg a puha borítású ultra normal plus az fenomenálisan jó IMÁDOM a normal betéteket egyszerűen utálom...furcsa és nem fujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!