Elmúlik majd ez a dolog?
Én egy 17 éves lány vagyok.Kb. 1 éve elkezdett nőni a szőröm a mellem körül(nem a mellbimbőnál,hanem a barna résznél...) és ezért elég gátlásos vagyok...Eddig csak a combomon levő szőr kezdett fekete lenni és azt még bemagyaráztam magamnak,hogy az majd eltűnik...De ez a dolog nagyon zavar(metr nemcsak fekete,de hosszú is és anyu azt mondja,hogy ne szedjem ki,mert attől csak rosszabb lesz...) és nem tudom,hogy mit csináljak.Kihullik majd onnan a szőr?Lehet ez valamilyen serdülőkori dolog?Jahh és nem tudom,hogy ez befolyásolja e ezt a dolgot,de még szűz vagyok és az is zavar,hogy ez majd a valamikori együttlétemre majd rosszul fog kihatni,szóval,hogy megmarad ez a gátlásosság bennem.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!

Nekem a mellbimbó körül van és eddig a barátomat nem igazán zavarta, az elején még furcsálta, aztán rávágtam, hogy mi van,neked is van ott szőr :)
De amúgy én szőkíteni szoktam és csak 1-2 szálat szedek ki amelyik előbb kifeketedik. De a mellemen nincsenek pihék. DE vannak olyan nők akiknek a bimbó körül nincs szőr,viszont az egész melle pihés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!