Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet meghozni az első...

Hogy lehet meghozni az első menstruációt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, de már nagyon zavar... 13 éves vagyok és már nagyon rosszul esik, hogy mindenki menstruál az osztályból csak én nem..

Azt hallottam, hogy a gyakori futástól, tornázástól megjöhet, vagy gyógynövényes teáktól. Ez igaz?

2013. nov. 14. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Sehogy. Nem is lenne semmi értelme.

Minek?

Ha ennyire zavar, mondd azt, hogy megjött. Gondolom senki nem húzza le a bugyid, és nézi meg...

2013. nov. 14. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 14 évesen jött meg. Minek sürgetnéd, sokkal kényelmesebb így hasgörcs és tampon, betét nélkül.
2013. nov. 14. 16:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem jó, de még fehér folyásom sincs, szóval a közeljövőben nem is számíthatok rá. :(

Csak azért már 3 éve szőrös vagyok, lent is, a melleim is elég "nagyok" (75B és a legnagyobbra kell kapcsolnom). Azzal szoktam vigasztalni magam, hogy ez is genetika, de mégis.. :(

2013. nov. 14. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
A menstruációnak 16 éves korig kell megjönnie. Azzal nem foglalkozz, hogy más lány már menstruál, mert erről senki nem tehet, és ők sem értékesebbek semmivel!
2013. nov. 14. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
*Ne foglalkozz. Előző voltam. Bocsánat!
2013. nov. 14. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha 17,18 éves korodig megjön, akkor az még normális. Ha esetleg nem jönne meg, akkor orvoshoz kellene menned majd.
2013. nov. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!