Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet szerintetek?...

Ez mitől lehet szerintetek? Tippem sincs.13/l

Figyelt kérdés

3-4 napja már nagyon viszket a hüvelynyílásom. Nem piros, folyásom átlagos, menstruációmnak még nem kell megjönnie. Máskor is volt ilyen, de akkor 2-3 nap alatt elmúlt. Ügyelek a higiéniára, rendszeresen mosakszom. Ma is amikor hazaértem, alaposan megmosakodtam alulról,bár szerintem nem sokat ér, ha hüvelygomba. 13 évesen előfordulhat ilyen? Szerintetek mi ez? Édesanyámnak nem mondtam még, nem akarok ennyi idősen nőgyógyászhoz (főleg hogy csak férfi van a városban) szaladgálni, így is szégyenlős vagyok, szerintem agyérgörcsöt kapnék ha valaki odalent nyúlkálna:D...

Előre is köszönöm!!!

2013. nov. 13. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

8 évesen is kaphat egy kislány gombás fertőzést, 13 évesen is. Szóval a korod semmiképpen nem zárja ki, hogy legyen egy fertőzésed.

És mindenképpen szólj anyukádnak!

Amúgy irritáció is okozhatja vagy allergia.

Nem használtál új mosakodószereket mostanában? Esetleg nincs új fehérneműd? Pamutfehérneműt hordasz? Mert azt kellene. Esetleg anyukád nem vett új mosószert, öblítőt mostanában?

Amúgy az orvostól meg nem kell félni, ha mégis odakerülsz. Hidd el, hogy egy fertőzés következtében fellépő gyulladás ezerszer rosszabb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat! A dokinak ez a dolga, neked meg ha ilyen is van, az az érdeked és az a jó, ha rendbe jössz.

2013. nov. 13. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Pamut fehérneműt használok igen. Első nap jobban viszketett, most már enyhült egy picit, elfelejtettem írni. Mondom majd neki, ha nem lesz jobb az állapotom.
2013. nov. 13. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig a legjobb megoldás az orvos lenne! Neki semmit nem jelentesz, csak egy beteg vagy a sok közül, akit meg kell gyógyítania.
2013. nov. 13. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Canesten combit vegyél a gyógyszertárban, kapsz vény nélkül, hüvelykúppal együtt 3-4 nap alatt elmúlik tőle.
2013. nov. 13. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Mehetsz másik városba is, ahol van női orvos!
2013. nov. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!