Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vakbélgyulladás lehet?

Vakbélgyulladás lehet?

Figyelt kérdés
Vasárnap óta a hasam jobb oldalt nagyon fáj! Nem a petefészkemnél hanem még arrább és nem tudom hogy mi okozza! Van amikor hányinger kerülget! Csütörtök óta megfázásos betegségben vagyok! Antibiotikumot szedek amit az orvos felírt meg vitaminokat is!! De ez a fájás az alhas körül kezdődött! az elején bal oldalt is kicsit de leginkább a jobb oldalt! Jobb alhas az ágyék körül!!:S
2009. nov. 16. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet!Menj orvoshoz mihamarabb,mert ha perforál nagyobb baj is lehet!!
2009. nov. 16. 19:01
 2/5 A kérdező kommentje:
értem! Holnap akarok menni reggel a gyerekorvoshoz mert már nagyon rossz érzés:S:( ha odanyúlok nagyon fáj meg minden!:( Köszi a gyors választ L/14
2009. nov. 16. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi volt a dokinál????
2009. nov. 17. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
nemmentem el mert mondta az orvos h nemkell bemenni mivel csak ez a betegséggel jár!! vagyis a gyógyszerek hatása mert múlthéten jól megfátzam és megáztam
2009. nov. 17. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most vették ki...

Tüneteim:hőemelkedés,hasmenés,hányinger,jobb oldalon éles szúró fájdalom(olyan,mint ha kés döfnének beléd)én már kínomba sírtam...

Volt mikor már elmúlt...de már a végén nem múlt el...bementünk a kórházba megműtöttek,kivették 2 nap múlva mehettem is haza...

Menj el orvoshoz...ő biztos elküld ultrahangra és ott kimutatható...ezt ne hagyd ennyibe...ha nem veszik észre mihamarabb akár perforálhat is a vakbeled...

Remélem ssegíthettem...

2009. nov. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!