Mens Mentisben a laborvizsgálatot mindenképp náluk kell csináltatni, vagy lehet TB alapon is a helyi sztk-ban?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 15:24
1/6 anonim válasza:
nem kell náluk, én mindent megcsináltattam tb alapon korábban és a kész leletekkel mentem az első konzultációra
nem is kértek mást, a doki felállította a diagnózist és már kaptam is recepteket
2/6 anonim válasza:
Lehet máshol is,de akkor a beutalót oda kell címezni,ahova menni szeretnél.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :) Megkérdezhetem, hogy neked mi volt a problémád? Én PCOS miatt fogok menni hozzájuk.
2013. nov. 8. 15:35
4/6 anonim válasza:
pajzsmirigy túlműködés és súlyos IR
5/6 A kérdező kommentje:
Jövő héten kérek a háziorvostól laborba beutalót, sima vér, vizeletvizsgálatra. Ezen kívül még milyen hormonokat ajánlatos nézni? IR nekem is valószínű a PCOS miatt.
2013. nov. 8. 15:47
6/6 anonim válasza:
Van egy nagy gond. PCOS gyanúja miatt szükség lehet nőgyógyászati hormonpanelre (FSH,LH,oestrogen,progeszteron,stb.),és inzulinszint vizsgálatra,de arra háziorvos nem utalhat. A háziorvosod a vérkép,ionok mellett,vércukor és pajzsmirigy (TSH) vizsgálatot kérhet,amire szintén szükség van ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!