Hol lehet olyan tesztet csináltatni hogy kimutassa hogy esetleg a páromnak átadtam e valamit? Páromat szeretném kivizsgáltatni.
Ha hüvelygombád van, akkor neki is fel kellett volna minden egyes alkalommal íratni kezelést. Gyógyszer, illetve kenőcs formájában.
Ha valami bakteriális dologról van szó, akkor pedig antibiotikum.
Ha ő soha nem volt kikezelve, akkor azért van neked is mindig, mert ő fertőz vissza. Nem kell, hogy neki tünete legyen, akkor is lehet neki fertőzése. És ilyen esetben nem küldik el a férfit sem orvoshoz, csak írnak fel neki is fertőzés elleni kezelést.
Azt nem tudom, hogy miféle tesztet lehet elvégeztetni, mert ha nekem volt ilyen fertőzésem, soha nem küldték sehová a férjemet, hanem velem egyidejűleg kapta ő is azt a gyógyszert, illetve kenőcsöt, amit én. És ezzel ő is ki volt kezelve, már nem állt fent, hogy visszafertőz.
A gomba és a vírus 2 különböző dolog. A hüvely gombás fertőzését gomba okozza, nem vírus. Akkor pedig nagyon rossz orvosokhoz jártál. Egyébként magán úton voltál? Mert én SZTK-s rendelésen voltam, mikor egyből adták a férjemnek is a kezelést. Még csak nem is magán úton.
Akkor pedig keress fel egy normális orvost, amúgy ilyennel nem csak a nőgyógyászaton, hanem a bőrgyógyászaton is foglalkoznak, ott egyből vesznek mintát és mikroszkóp alatt megvizsgálják és megmondják, hogy mit látnak.
20 ezer? Erre felénk egy magánrendelés 6000 Ft körül van.
Amúgy meg ha csak fogod magad és odatolod a pénzt, akkor ne csodálkozz, ha vannak olyan szemetek és sarlatánok, hogy akkor is te leszel a hülye, ők akkor sem kezelik ki a párodat és bíznak abban, hogy úgyis visszakapod és majd mész megint jó pénzért.
Menj el a nőgyógyászatra vagy a bőrgyógyászatra, olyanhoz, akinél még nem voltál. Mond el, hogy nagyon sokszor van gombás fertőzésed, a párod sajnos nem igen volt kikezelve. Ragaszkodj a tenyésztéshez, a teljes körű kezeléshez (gyógyszer, kenőcs, ha szükséges, akkor kúp), illetve a párodnak gyógyszer és kúp és nem kell semmit az asztalra tenni, az állam fizeti őket, nem kell még neked is.
Ha pedig magán úton mennél el, akkor pedig leteszed a vizsgálatért kért pénzt azt asztalra.
Egyébként a kezelések után hüvelyflóra helyreállítást csináltál? Mert hogy ha az nincs rendben, akkor a saját szervezeted fog gombás fertőzést csinálni, még pedig oly módon, hogy túlszaporodnak a szervezetedben a fertőzést okozó gombák, amik amúgy természetesen is ott vannak, de túlszaporodás esetén tudnak fertőzést, illetve gyulladást okozni.
Ha antibiotikumot szedsz, ha gyakran használsz tampont, intim mosakodót, illetve gombaölő készítményeket használsz, ezek mind-mind felborítják a hüvelyflórád egyensúlyát. Ha a fertőzés kikezelése után nem teszed rendbe a hüvelyflórádat, újra lesz gombás fertőzésed.
A fehérneműket, törölközőket mindig magas hőfokon mosd, mert ha nem ezt teszed, onnan is visszajöhet. Nagy wc esetén mindig hátrafelé töröld magad.
Ha ezeket betartod, akkor egész jó az esélyed, hogy megszűnjenek az ilyen gondok.
Tudom neked ajánlani a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát. 14 darab van benne, helyreállításnál napi 2x1 kapszulát kell a hüvelybe felhelyezni, amit előtte picit bevizezel. Az helyre fogja állítani.
De a fertőzések kiölésére nagyon jó még a Betadine kúp (vény nélkül lehet kapni). Az mind a bakteriális, mind a gombás fertőzéseket helyrehozza, kívülről pedig Canesten kenőcsöt. Csinálhatsz mellette naponta 1 vagy 2 alkalommal tejsavas irrigálást és mikor vége a kúrának, akkor pedig a Gynophilus hüvelykapszulával helyreállítod a hüvelyflórádat.
A párodat pedig Canesten kenőccsel lehetne párhuzamosan kezelni.
Amúgy a sok gombaölő is tud irritációt okozni. Nem is biztos, hogy mindig fertőzéssel van dolgod, csupán a sok gombaölő kikészített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!