Mubby23 kérdése:
Hol lehet olyan tesztet csináltatni hogy kimutassa hogy esetleg a páromnak átadtam e valamit? Páromat szeretném kivizsgáltatni.
Figyelt kérdés
több hónapja átestem tenyésztéseken vérvételen kétszer pisimintás tenyésztés kétszer, aztán pisilés közben nekem mégis ég, és sokszor van hüvelygomba szerűségem. ezért páromat is kiakarom vizsgáltatni hogy átadtam e neki valamit esetleg, csak nem tudom hol csinálják ezt a tesztet.2013. jan. 23. 14:16
11/11 A kérdező kommentje:
hát nekem ez a rengeteg féle kúp és gombaölő irritált teljesen hónapokig vörös volt a puncim tőle, mára már legalább rendes színe van. a betadine kúpról azt hallottam hogy nagyon kimarja ott belüla hüvelyfalamat. az a baj h rengeteg ilyen kúpot próbáltam már és mindegyik ideig óráig tartott, nekem olyan kell amitől nem esek vissza egy hét után.
2013. jan. 25. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!