Ez mi miatt lehet? (női téma)
Az a helyzet, hogy néha úgy érzem, hogy fázom a hüvelynyílásomnál. Ha elmegyek pisilni, akkor pedig utána ilyen égető érzést tapasztalok. Lehet, hogy a fehérfolyás miatt van? Mert ugye akkor nedves a bugyim, és hát a folyás egy idő után olyan hűvös lesz. Meg olyan is van, hogy azt érzem, hogy fázik az alhasam. Viszont, ha mondjuk takaró alatt lent alaposan bebugyolálva ülök egy darabig, akkor elmúlik. Tapasztalt már valaki ilyesmit? Segítsetek kérlek, mert már tart egy ideje és nagyon zavar.
Előre is köszönöm! :)
L/17
Ó, és vesemedence-gyulladással születtem. Nem tudom, hogy emiatt lehet-e.
Ez nekem valami gyulladásra, fertőzésre lenne gyanús, normál esetben fehérfolyás mellett sem szokás ilyet érezni. Egyébként ha folyásod van, használj tisztasági betétet, az úgy sokkal higiénikusabb.
A problémádat pedig a te helyedben megbeszélném egy orvossal. Lehet egyszerű "felfázás", vagyis bakteriális fertőzés, megpróbálhatsz pár napig D-mannózt szedni, hogy múlik-e, esetleg tisztasági betétbe cseppenthetsz pár csepp grapefruitmag kivonatot, ami csíraölő hatású. De ha nem múlik el, akkor beszélj szerintem orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!