Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem kellene mar bealljon?

Nem kellene mar bealljon?

Figyelt kérdés
Kicsivel tobb mint 1 eve jott meg a menzeszem eloszor. Kozben volt egy 8,5 honapos kimaradas is de azota mar mejott. Ugy olvastam itt ,hogy masoknak ennyi kimaradas utan beallt, de nekem mar eltelt 32 nap azota amikor megjott a 8,5 honap kimaradas utan.... Es ha szamit valamit , amikor megvolt , akkor is eleg keves volt. Max. 2 normal betet egy nap. Normalis ha megint lesz kimaradas? Bocsi az ekezetekert. 14L

2013. nov. 7. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első 1-2 évben többször is lehet olyan, hogy hónapokig kimarad, de ha fél évnél több van 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni.
2013. nov. 7. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
17 éves korod körül kellene majd beállnia, addig ne izgulj, valóban kimaradhat hónapokra is.
2013. nov. 7. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Irtam mar ,hogy kimaradt 8,5 honapra... De az a kerdesem ,hogy normalis , ha ezek utan is kimarad? Mar kezd idegesito lenni ,hogy soha nem tudom ,hogy mikor jon meg, mennyire lesz eros...
2013. nov. 7. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én meg azt írtam, hogy többször is kimaradhat pár hónap az első 1-2 évben. De fél év után érdemes orvoshoz menni.
2013. nov. 7. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze, kimaradhat ismét hónapokra. Nekem is kimaradt és pont 8 és fél hónapra mint neked. Utána még egyszer 4 hónapra is.

17-18 éves korra kellene szabályossá válnia.

2013. nov. 7. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!
2013. nov. 7. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ráér még beállni, 17 éves korban kellene szabályosnak lennie, addig többször is kimaradhat hónapokra is.
2013. nov. 17. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
ne izgulj, nekem nagyon össze vissza volt 18 vagyok, most már nagyjából kezd rendben lenni, engem is nagyon idegesitett ne aggódj, amúgy én cickafarkteát ittam, minden nap reggel este egy pohárral, és az jó rá, berendszerezi
2013. dec. 6. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!