Mit tegyek hogy beálljon a menstuációm?
Figyelt kérdés
utoljára május elsején volt menstuációm és már szeptemberbe vagyunk...14 éves vagyok.Volt már időszak amikor beált s most már túl rég nemjött,kezdek aggódni.Anyu elvinne nőgyógyászhoz de attól félek.Valami teát vagy valamit tudtok ajánlani ami megindittaná?Ha az sem válik be akkor muszály lesz nőgyógyászhoz menni..2013. szept. 1. 10:42
1/3 anonim válasza:
Fiatal vagy, ne csodálkozz, hogy rendszertelen. Kell egy-másfél év mire beáll rendesen. Anno nekem is volt, hogy hónapokig semmi, aztán meg három hétig folyamatosan. Nem voltam nőgyógyásznál, türelmesem megvártam, amíg a méhem beállítja magát.
2/3 A kérdező kommentje:
igaz hogy fiatal vagyok de már 12 évesen volt menstruációm.De köszi szépen a tanácsot.
2013. szept. 1. 10:49
3/3 anonim válasza:
Ha novemberben sem jön meg a következő menstruációd, akkor érdemes lenne orvoshoz menni, de ha így tudnál megnyugodni, akkor előbb is mehetsz! Abból sosem lehet baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!