Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy beálljon a...

Mit tegyek hogy beálljon a menstuációm?

Figyelt kérdés
utoljára május elsején volt menstuációm és már szeptemberbe vagyunk...14 éves vagyok.Volt már időszak amikor beált s most már túl rég nemjött,kezdek aggódni.Anyu elvinne nőgyógyászhoz de attól félek.Valami teát vagy valamit tudtok ajánlani ami megindittaná?Ha az sem válik be akkor muszály lesz nőgyógyászhoz menni..
2013. szept. 1. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, ne csodálkozz, hogy rendszertelen. Kell egy-másfél év mire beáll rendesen. Anno nekem is volt, hogy hónapokig semmi, aztán meg három hétig folyamatosan. Nem voltam nőgyógyásznál, türelmesem megvártam, amíg a méhem beállítja magát.
2013. szept. 1. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:
igaz hogy fiatal vagyok de már 12 évesen volt menstruációm.De köszi szépen a tanácsot.
2013. szept. 1. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha novemberben sem jön meg a következő menstruációd, akkor érdemes lenne orvoshoz menni, de ha így tudnál megnyugodni, akkor előbb is mehetsz! Abból sosem lehet baj!
2013. szept. 1. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!