Meg jönne a menstuációm?
A zöld az nem valami jó jel.Soha ne ülj le az iskola ,vagy más wc-jében,amit sokan használnak,hanem szépen gugolj föléje és úgy pisilj.
A fehér,vagy átlátszó színű folyás ha nem túl erős a színe az normális,azt fehér folyásnak hívják és a hüvely tisztulását szolgálja,ez minden napos folyás sokunknál.A mensi előjele ha narancssárgás,vagy barnássárgás folyást találsz,nekem így jött meg és utána már egy fél órára rá már látszott a rendes vér színe és mivel nekem 11 évesen jött meg az első két évben 10-12 napig is eltartott a mensim.
De van aki menstruáció alatt görcsöl(erre jó a nospa görcsoldó tabletta),nekem az első nap amikor megjön hasmenésem van,és 3-12 napig is eltarthat a mensi.
Igen lehet hogy menstruálni fogsz majd,de a zöld szín az nem normális.A fehér takony,az a fehér folyás,az normális,és egyéni,van akinek kevesebb van és az állaga is eltérhet.Vegyél tisztasági betétet és haszáld minden nap a folyás ellen és ezentúl vigyél magaddal betétet a suliba is.
De a nőgyógyász hogyan vizsgálat meg?És női orvos volt?
a zöld nem normális!! (a fehér igen)
Nekem az első előtt nem volt barna folyásom,nem mindenkinél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!