A tamponnak van köze a méhszájsebhez? Okozhatja, közrejátszhat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 16:20
3/7 anonim válasza:
A dokit is megkérdezheted, hogy mit kerülj
annak érdekében, hogy ne legyen
5/7 anonim válasza:
Nem, de 21 éves korig létezik "természetes" méhszájseb: a méhszájnál kitüremkedő méhnyálkahártya.
Ezzel az a bibi, hogy hajlamosít a méhűrre terjedő fertőzésekre.
6/7 anonim válasza:
Furcsa ez a sok nemleges válasz. Én éjjel-nappal tampont használtam, a vérzésem inkább gyenge volt mindig. Aztán 26 éves koromra méhszájsebem lett, a dokim akkor kérdezte meg először, hogy tampont használok-e. Már túl vagyok régen a fagyasztáson is, méhszájsebem rendben, viszont el lettem tiltva a tampontól. Csak ha nagyon muszáj akkor használom. Én mondjuk átestem a ló túloldalára és tényleg szinte csak tampont használtam, így valóban egészségtelen.
7/7 anonim válasza:
A tampon rendkívül kényelmes, de egy természetellenes dolog, úgyhogy szerintem közrejátszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!