Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » UH vizsgálati csomag Budapesten?

UH vizsgálati csomag Budapesten?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni ultrahang vizsgálatokra, egészen pontosan hasi, nyaki, lágyrész és mell ultrahang vizsgálatra.

Olyan magánklinikát, magánrendelőt keresek Budapesten, ahol esetleg van ilyen vizsgálati csomag megfizethető áron (20 000 Ft-ig).

Egy régebbi betegség miatt fél évente kell ultrahang vizsgálatokra járnom, amit eddig SZTK alapon oldottam meg. Pár kellemetlen tapasztalat következtében és a rugalmatlan időpontok miatt úgy döntöttem, hogy inkább beruházok ezekre a vizsgálatokra.

Elsősorban a 11. és 12. kerület lenne jó, de máshova is elmegyek, ha kapok valami jó tippet.

Az interneten már nézelődtem, de gondoltam inkább olyan helyre mennék, amit mások is nyugodt szívvel ajánlanak.

#ultrahang #Vizsgálati csomag
2013. nov. 4. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem 20e-ért nem találsz komplex uh-t, esetleg nézd meg a kuponos oldalakat, szokott lenni viszonylag gyakran akciós, felhívhatod őket, hogy mennyiért tennék még hozzá a kuponos árhoz a többi uh-t is

vannak köztük jók is, elismert helyek

2013. nov. 4. 16:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor körülnézek a Qponverzum kínálatában, hátha szerencsém lesz és találok valamit.
2013. nov. 4. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!