A nőgyógyászati vizsgálati lapomon ez a változás jó, vagy rossz lehet?
Figyelt kérdés
Decemberben még vékony, a mai vizsgálaton pedig már vastag hasfalakat láttam a papíromra írva. Kérdezni nem nagyon volt időm, mert ilyen apróságokkal nem foglalkoznak, de érdekelne, ha valaki erről tud valamit. Főleg azért érdekel, mert pár hete tornázni kezdtem, nem tudom ez hathatott-e ki. Lehet laikus kérdés, de mennyire jó, ha az embernek vastag a hasfala?2012. febr. 24. 14:53
1/1 anonim válasza:
Ha megvastagodott a hasfalad az csak annyit jelent,hogy igen,egy kicsit izmosodtál,és a belső hely szűkült,tehát a nemi aktivitásod ritkult,illetve kevesebbet voltál férfival,ezért vastagodott meg a hasfal,ami nagyon jó dolog egyébként:D(a pasik szeretik,és neked is jobb lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!