Ha nőgyógyásznál találnak csomót a mellemben, kb mennyi idő mulvara kapok idopontot UH vizsgálatra?
Én úgy emlékszem, hogy egyből mentem.
Érdekes, mert az ország egyik legszegényebb régiójában élek, vidéken és sima rendelésre mentem, nem magánra.
Eleve azzal mentem, hogy kitapintottam egy csomót, de akkor találkoztunk először az orvossal és nem is mondtam neki előtte, hogy miért megyek. Megvizsgált, kitapintotta ő is és írt egy lapot, amivel akkor átsétáltam a nővérkékhez és ők csinálták az ultrahangos vizsgálatot.
Nem hinném, hogy azért csinálták ilyen hamar, mert nagyon súlyosnak tűnt az esetem, mert a doki is egész nyugodt volt és magyarázta is, hogy a mellben lehetnek csomók, az nem feltétlenül jelent problémát, azt mondta sok nőnek van csomó a mellében, nem mindig kell vele tenni bármit is. Szóval lehet, hogy te is azonnal mehetsz, de olyanról is hallottam már a múltkor, amikor valakinél veszélyes csomót tapintottak ki, rá is volt írva a lapjára, hogy sürgős mert rákra gyanakodnak és szegény nő csak kb. 4 hónappal későbbre kapott időpontot az uh-ra! Egy másik orvos intézett neki uh-t, aki nem is nőgyógyász, csak zavarta a dolog, amikor hallott róla. Nem semmi helyzet...
Szóval ha esetleg sokára kapnál időpontot és fennáll az esély, hogy komoly a gond, akkor ne hagyd annyiban, próbálj megmozgatni minden követ, mert ha esetleg komoly baj van, akkor tényleg minden nap számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!