Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász. Mit fog csinálni?...

Nőgyógyász. Mit fog csinálni? Elég ha elmondom mi a panaszom vagy meg fog vizsgálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 eves vagyok, még sosem voltam nőgyógyásznál, félek is. Anyukám tanácsolta, hogy el kéne menni mert minden nap fehérfolyásom van. (Már menstruálok)

2013. nov. 3. 12:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azóta nem beszéltünk erről. Szerintem ő is belátta, hogy ez a folyásos dolog nekem már így marad. Már teljesen megszoktam. :)
2013. nov. 26. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Aztán majd csodálkozol, hogy miért fáj a szex, és szépen ki fog derülni, hogy valami bujkáló fertőzésed van. Vagy esetleg majd mikor felnőtt leszel, és gyereket akarsz, akkor csodálkozol, hogy miért nem megy. Ez most távolinak tűnik, de hidd el, a női szervek különféle fertőzései sem olyan dolgok, amikkel jó játszani. Lehet, hogy nincs semmi, lehet, hogy van, nem látjuk a folyásod, de énszerintem a biztonság megér egy nőgyógyászt.

Amúgyis járnod kell majd, ha a szexuális életed megkezdted.

2013. nov. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!