Másnak is fájt más ennyire a hasa? Ugye nincs komolyabb bajom?
Normál tampon megtelt 3/4ed óra alatt, de nem is ez a lényeg...
Annyira fájt a hasam, hogy csak sírtam , és miközben elindultam hányni, összeestem a szobámban.. Ezek után felkeltem, és álomba sírtam magam. Azt hittem, ott rögtön meghalok :S
14/L
nekem is ez volt régen, h amikor megjött 1-2 napig ki se tudtam szinte mozdulni otthonról! hihhhhetetlen rosszul voltam, fájt a hasam, derekam, hányinger, hasmenés, stb.
mióta fog.gátlót szedek sokkal elviselhetőbb, de hasmenés meg enyhe görcs most is akad, ja meg derékfájás is. de legalább már nem ez foglalkoztat egész nap olyankor. mondjuk, 14 évesen nem valószinű h felirják neked, de mindenképp megérné 1 kört tenni a dokihoz, hátha tud vmi más megoldást is. próbáld ki a melegvizes palackos dolgot is. annyi az egész h 1 üvegbe teszel meleg, már majdnem forró vizet és a hasadhoz szoritod. van akinek bejön.
Nekem nem kellemetlen annyit inni, mert minden nap megiszok 3 litert :D De az sem segít :(
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!