Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is fájt más ennyire a...

Másnak is fájt más ennyire a hasa? Ugye nincs komolyabb bajom?

Figyelt kérdés

Normál tampon megtelt 3/4ed óra alatt, de nem is ez a lényeg...

Annyira fájt a hasam, hogy csak sírtam , és miközben elindultam hányni, összeestem a szobámban.. Ezek után felkeltem, és álomba sírtam magam. Azt hittem, ott rögtön meghalok :S

14/L

2009. nov. 15. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Napi 3-4 liter folyadék(lehetőleg ne szénsvasat)+ legfenebb egy szem gyógyszer. Ha nem is első alkalomra de másodszorra higyjétek el bevállik. Tudom kellemetlen annyi folyadékot meginni, de csak az első napokban kell ...és szerintem ink megy az ember 10 percenként pisilni minthogy sírjon a fájdalomtól.
2009. nov. 16. 06:31
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt régen, h amikor megjött 1-2 napig ki se tudtam szinte mozdulni otthonról! hihhhhetetlen rosszul voltam, fájt a hasam, derekam, hányinger, hasmenés, stb.

mióta fog.gátlót szedek sokkal elviselhetőbb, de hasmenés meg enyhe görcs most is akad, ja meg derékfájás is. de legalább már nem ez foglalkoztat egész nap olyankor. mondjuk, 14 évesen nem valószinű h felirják neked, de mindenképp megérné 1 kört tenni a dokihoz, hátha tud vmi más megoldást is. próbáld ki a melegvizes palackos dolgot is. annyi az egész h 1 üvegbe teszel meleg, már majdnem forró vizet és a hasadhoz szoritod. van akinek bejön.

2009. nov. 16. 10:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Nekem nem kellemetlen annyit inni, mert minden nap megiszok 3 litert :D De az sem segít :(

Köszi a válaszokat.

2009. nov. 16. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Még annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy nekem nagyon szokott görcsolni a hasam, meg rengeteget "vérzem", életemben 2 dokinál voltam, mindkettő valami vérzéscsillapító, és az segített kicsit még a görcsökön is
2009. nov. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!