Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek fiatal nőknél...

Szerintetek fiatal nőknél gyakoribbak az ájulásszerű rosszullétek menses idején?

Figyelt kérdés

Veled is történt már ilyesmi rosszullét a menses napjaiban? Vagy véletlen lehet az időbeli egybeesés?

20/L

2013. nov. 1. 10:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem van abban igazság, hogy ahogy idősödik az ember, a menses is tűrhetőbb válik. Nekem amikor megjött (14 voltam), kb. 2 évig nem volt komolyabb panaszom, aztán egyszer csak minden hónapban erősebb görcseim és mellé társuló rosszúléteim kezdtek lenni. Ma ott tartok, hogy alig bírok menni, enyhe hányingerem van az első napokban és kénytelen vagyok gyógyszert szedni, amit nagyon nem akartam, de nem viccelek, ha nem szedném sírva csámpáznék el egyik saroktól a másikig. :(

2013. nov. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!