Nem jön meg a menzeszem már 6 hónapja mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és már mindenkinek megjött a a baráti körömből,nekem ius megjött márciusban de csak 2 honapig és azután semmi,barátnőimnek meg minden hónapban.göecsölni görcsől a hasam de nem jön menzesz mit tegyek velem van a probléma? tanácsokat kérek
lány/13
2013. szept. 16. 18:21
1/7 anonim válasza:
Még nem állt be a ciklusod, de emiatt ne aggódj, ha kicsit idősebb leszel már napra pontosan meg fog jönni. :)
2/7 anonim válasza:
Azért 6 hó után már illik megmutatni egy nőgyógyásznak, de fiatal vagy még, nem hiszem, hogy annál többet mondana, mint hogy várjál. Azt tudnám elképzelni, hogy lenne esetleg egy ultrahangod.
3/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm csak meg vagyok ijedve hogy csak nekem késik 6 hónapot másoknak mag hónaponta jön.és én nem szeretném nőgyógyásznak megmutatni intim férámat .
2013. szept. 16. 20:24
4/7 anonim válasza:
A 2. válaszolónak igaza van! 6 hónap után érdemes kivizsgáltatni, hogy nincs-e valami más gond a háttérben.
5/7 anonim válasza:
nem kell aggódnod az orvos miatt csak hasi uh-ot fog csinálni és lehet ad gyógyszer, de lehet nem is fg adni még semmit csak modnja hogy várj.
6/7 anonim válasza:
Előbb vagy utóbb muszáj lesz nőgyógyászhoz is menned, ez hozzátartozik a felnőtt nő életéhez, hogy egy évben egyszer nőgyógyász. Személyi igényesség kérdése, ugyanúgy, mint a fogorvos, évi egyszeri vérvétel stb. Aztán pedig a terhességnél úgysem kerülheted el.
7/7 anonim válasza:
17 éves korodig lehetséges minden összevisszaság, 8-10 húnap kimaradás is.
Ha nagyon izgulsz, akkor menjetek el anyuddal gyereknőgyőgyászatra, ott nagy valószínűséggel női orvosok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!