Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl sok a vér éjszaka? :s

Túl sok a vér éjszaka? :s

Figyelt kérdés

sziasztok 4olyan problémám lenne,hogy mikor menstruálok az első napokban 1,5 óránként kell normáltampont cserélnem.ez nem is lenne gond ,de este viszont az.estére szoktam tampont(normál)és a leg nedvszívóbb éjszakai betétet használni.a tamponon gyorsan megtelik és amikor reggel felkelek össze kenek mindent mert ahogy vízszintesből függölegesbe vált a testem minden kifolyik és legtöbbször a betét mellé meg már sokszor az is meg van telve.:s:S

most menstruálok 4* de eddig is erős volt .ez mindig ilyen lesz ?orvoshoz kell mennem?

2009. nov. 14. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

szoros bugyit vegyél fel, ami ott tartja a betétet!

amúgy a tampon éjszakára nem egészséges...:S

2009. nov. 14. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi,muszáj a tampon is :S

szükségem van rá :(

2009. nov. 14. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
szia!van egy eü.betét ami azon felül,hogy egészséges(gyógyító)szuper nedvszívó is..én magam láttam egy bemutató alkalmával két másik(jónak mondott)betéttel összehasonlítva mennyi vizet képes magában tartani.
2009. nov. 14. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
vegyél nagyobb tampont.
2009. nov. 15. 00:45
 5/6 anonim ***** válasza:
ha ennyire erős akkor van még egy megoldás...bár lehet h kicsit hülyén hangzik: ha esetleg van kistesód meg ha nincs is..pelenka..mert az elvileg brutális mennyiséget is elbír...és akkor talán még tampon se kell éjszakára..:)
2009. nov. 15. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:

egyik ismerősőmnek is ez a problémája.ő

úgy oldja meg hogy beállítja 3 óránként az óráját és felkel kicserélni (vagy ahogy kell) :S Mondjuk neki csak az 1.-2. éjszaka ilyen. Nem tud mit csinálni.. De így meg nincs normális éjszakája, de jobb mint a véres lepedő/ágy..

2009. nov. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!