Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, Nem merek gyereket...

Mit tegyek, Nem merek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Olyan könnyen striásodom, hogy az elképzelhetetlen.

Ha hízok egy kilót is, ami mondjuk fél centi, akkor máris szanaszét szakad a combom ,a csípőm. És az a baj, hogy ez a saját önzőségem talán, hogy emiatt nem vagyok képes gyereket vállalni. De olyan rossz érzés, amikor viszket és ég és vakarom és akkor új szakadások. Egyszerűen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz ha ez lesz a hasammal. 5 centi vastag lila csíkok lesznek egymás után, amik égnek és viszketnek? Aztán majd mint egy összeaszott akármi, úgy néz majd ki a hasam? Nem merem, tényleg nem merek bevállalni...:( Félek!

2013. okt. 28. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ne vállalj gyereket. Ezt most komolyan mondom. Addig ne, míg el nem jutsz egy olyan szintre, hogy jobban szeretnéd a babát, minthogy ez a testi problémád érdekeljen. A lehető legjobb szándékkal tanácsolom ezt...
2013. okt. 28. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Léteznek kenőcsök,amik ha nem is szüntetik meg a meglévő striákat,de ha használod rendszeresen újabbak kevésbé alakulnak ki,illetve nem lesznek annyira csúnyák. Ilyen krémet drogériákban,patikákban is kapni.

És gondold végig,remélhetőleg meg fogsz öregedni,akkor már nem fog érdekelni vannak-e striáid,viszont az igen,hogy nincs gyereked. Úgyhogy ha csak ez tart vissza a gyerekvállalástól nem éri meg,persze ha eleve nem vagy biztos abban,hogy szeretnél gyereket és ez csak egy kifogás,akkor tényleg ne szülj!

2013. okt. 28. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát az ember 20 év felett már egyre csúnyább lesz, akármit csinál. És a férfiak is, pedig ők nem szülnek. Nem csak striás leszel, hanem ráncos, fogatlan, lógós bőrű, akár szülsz akár nem. De amikor ott leszel majd öregen, ráncosan, egyedül, akkor szerintem azért hiányolni fogod az unokákat, gondoskodó gyerekeket magad körül.
2013. okt. 28. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Semmit. Neked nem való gyerek.
2013. okt. 28. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogadj örökbe egy-két babát.
2013. nov. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!