Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért büdös a nemiszervem?

Miért büdös a nemiszervem?

Figyelt kérdés
Mosakszom rendesen. Sokat olvastam arról, hogy gomba, de annak más tünetei is vannak, amelyek nálam nincsenek. Nemrég fedeztem fel, hogy ilyen szaga van, de nem érzem állandóan, csak ha odanyúlok és az ujjamon érzem később. Mitől lehet?
2013. okt. 28. 16:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%

"Nem értem, hogy a 77%-os válaszolót miért pontozták le, hiszen ő írta a leghasznosabb választ!"

Mert ő orvost írt, ami ugye kerülendő.

2013. okt. 28. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Látod?

"Ezüstkolloid oldattal fújd be magad alulról napi kétszer, ettől elmúlik. Bakteriális fertőzésed van valószínű."

Ez a hasznos válasz! Nem az hogy menj el másokhoz és majd megoldják helyetted!

2013. okt. 28. 18:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezen már én is elgondolkodtam, hogy miért emlegeti minden marha az orvost. Ilyen hülye válaszokat fölösleges is beírni, mert akkor ez a kérdező oldal is hiábavaló. Elég lenne, ha a felhasználó monitorára az Egészség rovatra kattintva csak kiíródna egy szöveg:

"NE TÉGY FEL KÉRDÉST, MENJ ORVOSHOZ!"

Az orvosos válaszokat én is mindig lepontozom.

2013. okt. 28. 18:15
 14/17 anonim válasza:
Próbálj ki esetleg olyan hüvelygélt, ami bakteriális vaginózis kezelésére való. ezek visszaállítják a hüvelyflórát. Több fajta is van amiket recept nélkül lehet venni a gyógyszertárba. Kérdezd meg a gyógyszertárost melyiket ajánlja.
2013. okt. 28. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:

A 4-es vagyok.

Én sem értem miért pontoztak le.

Sajnos sok idióta van az oldalon, akik azt hiszik, hogy semmit nem kaphatnak el, ha mosakodnak rendszeresen. Ez NEM nemi betegség, bárhol összeszedheted. WC-én, fürdőben.... SZinte nincs is nő, akinek ne lett legalább egyszer ilyen problémája.

Lehet hülye otthoni gyógymódokat kipróbálni, de nem fog hatni. És legalább egyszer nézzen meg orvos. Különben is évente kell menni.

De ha gondolod, akkor csinálj rituálékat, hókuszpókuszokat, és könyveld el magadban, hogy a büdös punci a normális. Mármint sok válaszoló hozzáállása szerint.

Ha valakinek egészségügyi problémája van, az menjen orvoshoz. És ez egy egészségügyi probléma. Az állandó, folyamatos, még csak enyhe gyulladás is hosszabb távon komoly problémákhoz vezet.

Úgy hogy ne a házi praktikákra hallgass, hanem irány a doki.

AZ én puncim nem büdös. Nem csak azért mert rendszeresen tisztálkodom, nyilván a kérdező is, hanem mert ha valamilyen problémám van, akkor nőgyógyászhoz megyek. Nem szeretek, utálom, de muszáj!!!!

2013. okt. 28. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze, a kérdező végig zongorázhatja az összes recept nélkül kapható gyógyszert, csak éppen a problémája nem fog megoldódni.

Egyébként igen, ha valakinek huzamosabb ideje fennálló problémája van, akkor menjen orvoshoz. Nincs más alternatíva. Lehet menni kuruzslókhoz is, de annak nem lesz jó vége.

A többi emberkének talán laborja van otthon, hogy tudja, mi okozza a fertőzést?

Az összes orvos idióta, és hiába tanul 8 évig.

Híve vagyok a természetgyógyászatnak és szelíd dolgoknak is, de megelőzés címén!!!! Ha nem múló probléma van, akkor orvoshoz megyek!

2013. okt. 28. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Az összes orvost idiótának tartod????

Normális vagy???

2013. okt. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!