Miért büdös a nemiszervem?
Figyelt kérdés
Mosakszom rendesen. Sokat olvastam arról, hogy gomba, de annak más tünetei is vannak, amelyek nálam nincsenek. Nemrég fedeztem fel, hogy ilyen szaga van, de nem érzem állandóan, csak ha odanyúlok és az ujjamon érzem később. Mitől lehet?2013. okt. 28. 16:35
1/17 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2013. okt. 28. 16:36
2/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs. De ne zavarjon enyém is büdös.
3/17 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de nem túl megnyugtató a válaszod :)
2013. okt. 28. 16:39
4/17 anonim válasza:
Azért orvoshoz menj el, hogy tényleg nincsen-e valami fertőzésed. Nem csak gombától lehet kellemetlen szag.
5/17 anonim válasza:
"ne haragudj, de nem túl megnyugtató a válaszod :)"
Ha megnyugodni akarsz akkor citromfű teát javaslok, csak az zavart meg, hogy a nemi szervedről írtál ki kérdést. Ezért történhetett, hogy én arra válaszoltam.
6/17 anonim válasza:
Nem árt néha tusfürdõ vagy szappan mellett néha enyhén fertötleniteni.
7/17 anonim válasza:
Mikor vetted észre? Utobbi idök szex története? Milyen jellegü a büd? (Priviben is jöhet.)
8/17 anonim válasza:
Nem értem, hogy a 77%-os válaszolót miért pontozták le, hiszen ő írta a leghasznosabb választ! Tényleg csak az a biztos, amit orvos mond!
9/17 A kérdező kommentje:
nem volt még szex. Én nem pontoztam le senkit. Tudom, hogy orvos lenne a legjobb...Hát nem is tudom mihez hasonlít...olyan fokhagyma meg még valami keveréke, pedig világ életemben nem ettem fokhagymát...
2013. okt. 28. 17:03
10/17 anonim válasza:
Ezüstkolloid oldattal fújd be magad alulról napi kétszer, ettől elmúlik. Bakteriális fertőzésed van valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!