Kicsit büdös halványsárgás folyásom van és fáj a nemiszervem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én gombára gondoltam ,Külföldön vagyok és nem tudok elmenni orvoshoz,Ha veszek canesten conbit szerintetek elmulasztja ezeket? vagy és ha nem gombám van de lekezelem magam vele nem okoz nagyobb baj? Orvoshoz nem tudok menni majd csak 1 hónap múlva érek haza.2011. nov. 19. 21:06
1/9 anonim válasza:
Ezért kellett volna EU-s egészségkártyát csináltatni... Én még akkor is csináltattam, amikor nyaralni mentem 2 hétre Olaszországba... Ez amúgy NEM gomba, ha gombád lenne, túrós, darabos fehér szagtalan folyásod lenne és viszketnél mint az istennyila. Fölösleges Canestennel kezelgetni. Valahogy próbálj eljutni orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
Kulfoldon is talalsz privat orvost, de ha neked nem fontos ez a szerved akkor varhatsz 1 honapot.
3/9 anonim válasza:
Azért írja, hogy nem tud orvoshoz menni, mert ha nincs egészségbiztosítása vkinek és úgy utazik el idegen országba, akkor szörnyű drága az orvosi ellátás, kezelés. Ezért írtam, hogy mindig kell EU egészségkártyát csináltatni, ha valaki külföldre megy.
4/9 anonim válasza:
Egy patikaba menj es elkepzelheto, hogy tudnak segiteni, mivel ott is orvosok is dolgoznak pl., tehat biztosan adnak gyogyszeres kezelest igy is.
5/9 anonim válasza:
Nem hangzik gombának, ne canestenezz. Bakteriálisnak tűnik, de valószínűleg a legjobb lenne kitenésztetni.
6/9 anonim válasza:
Ez bakteriális lesz, amivel talán nem kellene 1 hónapot várni. Nem akarom a felelőtlenségedet ecsetelni, ami a biztosítást illeti... és ha komolyabb bajod van?!
Bacinál sárgás és büdi, patikában nem adnak rá gyógyszert, mert receptköteles. Egyébként dalacin hüvelykrém a legjobb rá. Ha nagyon nincs pénzed és külföldön létezik betadine hüvelykúp, akkor azt meg lehet próbálni. Az a nem kicsi ára, hogy kiírtja az egész hüvelyflórát is...
7/9 anonim válasza:
Nekem az már elég komoly bajnak számítana, ha odalent lenne valami problémám, mivel nem szívesen játszom a termékenységemmel... valahogy szedd össze a pénzt orvosra, ne utólag sírj, ha majd nem jön a baba, mert behegesedett a petevezetéked egy gyulladás miatt...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem a pénzel van a gond.Görögországban vagyok és nem értem a nyelvet . 1 hónapra jöttem ki dolgozni és lefoglal a munka.DE amúgy tényleg lehet h valami valahonnan felszedtem valamit ,meg az is lehet az oka h nagyon hideg a lakás ahol lakom lehet h fel is fázhattam . De köszi a segítségeteket.
2011. nov. 21. 05:06
9/9 anonim válasza:
Nem értettél meg minket: a bakteriális fertőzés nagyon komoly szövődményeket okozhat a gombával ellentétben. Ez nem megfázás, ami neked van, hanem fertőzés.
2-3 mondatot kell magadnak leíratnod angolul, hogy értse az orvos. Ennyi az egész. A te döntésed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!