Nagy baj az ha rószaszín folyásom van?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon viszketek alul.Már vettem magamnak Canesten Kombit,remélem segít.Viszont aggaszt az,hogy rózsaszínes folyásom van,mintha kicsit véres lenne.Ez lehet a fertőzéstől vagy más baj van?Egész eddig nem volt,csak most hogy elkaptam ezt a hüvelyi fertőzést.2008. júl. 7. 20:29
1/3 anonim válasza:
Nekem 2-3 nap alatt segitett a Canesten. Nekem is pont igy volt, nödokihoz féltem elmenni. Olyan rozsaszines volt a folyasom, de almult az is. Szerintem nekem az attol lehetett mert viszketett és vakartam, és lehet felsértettem valamit. Ha nem segit a krém 4-5 nap utan, akkor fordulj dokihoz, mert ez a fertözés komolyodhat, és akkor mar a folyasod is olyan lesz mint a túró, rendesen potyogni fog belöled, azt mar tényleg nagyon kellemetlen.
2/3 anonim válasza:
A fentit tudom megerősíteni, én nem vakartam, szerintem a rószaníes, mintha kicsit véres folyásod lenne, az a fertőzéssel jár. Én azért azt tanácsolnám, hogy Canestent használd, s azért menjel dokihoz is, ugyanis lehet, hogy a gyógyszer révén tünet mentes leszel, de mégsem gyógyulsz meg teljesen, ami ha ott lappan hosszú távon nem lehet jó, én elmentem a dokihoz és így volt, ő azt mondta, hogy enyhül, de ott bent látta, hogy még nem múlt el teljesen (már nem viszkettem, nem volt fura folyás, de belül még olyan túros darabos voltam), s akkor kaptam még egy másik gyógyszert.
3/3 anonim válasza:
Teljesen egyetértek. Mindenképp doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!