Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy baj az ha rószaszín...

Nagy baj az ha rószaszín folyásom van?

Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon viszketek alul.Már vettem magamnak Canesten Kombit,remélem segít.Viszont aggaszt az,hogy rózsaszínes folyásom van,mintha kicsit véres lenne.Ez lehet a fertőzéstől vagy más baj van?Egész eddig nem volt,csak most hogy elkaptam ezt a hüvelyi fertőzést.
2008. júl. 7. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2-3 nap alatt segitett a Canesten. Nekem is pont igy volt, nödokihoz féltem elmenni. Olyan rozsaszines volt a folyasom, de almult az is. Szerintem nekem az attol lehetett mert viszketett és vakartam, és lehet felsértettem valamit. Ha nem segit a krém 4-5 nap utan, akkor fordulj dokihoz, mert ez a fertözés komolyodhat, és akkor mar a folyasod is olyan lesz mint a túró, rendesen potyogni fog belöled, azt mar tényleg nagyon kellemetlen.
2008. júl. 7. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A fentit tudom megerősíteni, én nem vakartam, szerintem a rószaníes, mintha kicsit véres folyásod lenne, az a fertőzéssel jár. Én azért azt tanácsolnám, hogy Canestent használd, s azért menjel dokihoz is, ugyanis lehet, hogy a gyógyszer révén tünet mentes leszel, de mégsem gyógyulsz meg teljesen, ami ha ott lappan hosszú távon nem lehet jó, én elmentem a dokihoz és így volt, ő azt mondta, hogy enyhül, de ott bent látta, hogy még nem múlt el teljesen (már nem viszkettem, nem volt fura folyás, de belül még olyan túros darabos voltam), s akkor kaptam még egy másik gyógyszert.
2008. júl. 7. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek. Mindenképp doki!
2008. júl. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!