Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan álljak neki?

Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

Intim szőrtelenítésről lenne szó.

Eddig borotváltam, egyszer a gyantával is próbálkoztam de az annyira fájt, hogy nem bírtam csak egy kis foltban, viszont az sokáig sima maradt. Eddig borotváltam, de azt sem mindig, csak ha olyan helyre mentem volna, mert kipattogok. Gondolkoztam rajta, hogy még egyszer neki futok a gyantának, hogyan kell helyesen csinálni? Hogy a legkevésbé fájjon, és gyanta se maradjon ott. Kozmetikusra nincsen pénzem.

Olyan válaszokat nem szeretnék, hogy nem kell, meg minek és stb.

Előre is köszönöm a válaszokat!:-)

2013. okt. 23. 22:42
 1/2 anonim válasza:
Szia! A szőrtelenítést nem úszod meg fájdalom nélkül sajnos(kivéve a borotválást, de a simaság csak egy napig tart). Egyébként ha veszel gyantát, például Veet-et, az sem olcsóbb mintha elmennél kozmetikushoz. Egy fazongyanta 700-1500 Ft között van. A Veet gyantacsíkok meg 800-900 ft-ba kerülnek. Nincs nagy különbség, és legalább megcsinálja szakszerűen,nincs rá gondod:)
2013. okt. 26. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Nálunk 4000 ft az intimgyanta, több helyen is néztem mindenhol ekörül mozog...

Köszönöm a választ!:-)

2013. okt. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!