Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? (az tiszta...

Nempublikus kérdése:

Mit csináljak? (az tiszta sor, hogy álljak le a mosakodógéllel)

Figyelt kérdés
Egy hónapja használok intim mosakodó gélt, de szerintem túlzásba vittem (napi 2x), mert azt hittem fertőzésem van. De azóta darabos a folyásom, és a hüvelybemenetem körül lepedékszerű valami képződik, és hiába mosom, és szedegetem le, megont ott lesz pár óra múlva.
2012. aug. 27. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon valószínű, hogy hüvelygombád van. Nem szabad túlzásba vinni, mert kiölöd a hüvelyedben a hasznos bacikat. Menj nőgyógyászhoz!

Jobbulást!

2012. aug. 27. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, és ezután csak sima langyos vízzel mosd a puncidat.
2012. aug. 27. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz.
2012. aug. 27. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg csak októberben tudok menni,hacsak a háziorvosom nem ad sürgősségit,de azt kétlem... Szerintetek várhat októberig?
2012. aug. 27. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy kis félretett pénzed, akkor keress fel magánorvost. Magánhoz járok én is, és idáig bármi problémám volt, rögtön másnap már fogadott is. Az enyémnél 7000 forint egy vizsgálat, drága ugyan, de az egészségem még drágább. :)

Első voltam.

2012. aug. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!