Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A pisilés kényszerű visszatart...

A pisilés kényszerű visszatartása nálatok okozott már egészségügyi problémát? - Ha igen, milyet?

Figyelt kérdés

Van köztetek is olyan, aki gyakran szokta visszatartani a pisilést, mert pl a munkahelyén ez nem könyen megoldható, vagy egyszerűen nincs gusztusa használni az ottani wc-t stb, stb...? Nálam pont ez a helyzet, ezért ott nem is megyek el, csak mikor hazaérek 5-6 óra körül. Néha pedig külföldre kell mennem vonattal (12-13 ra az út)olyankor már nagyon kell pisilnem, de semmiért nem mennék be egy olyan wc-be, inkább visszatartom. Tudom, hogy ez nem egészséges, szerencsére eddig semmi bajom nem lett még belőle, de aggódom. Lett valamelyikőtöknem valami betegsége abból, mert vissza szokta tartani a pisilést?

Köszi a választ!

2009. nov. 11. 21:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálam ma okozott súlyos vesegörcsöt, épphogy hazaértem. Pisilés közben úgy éreztem, hogy belehalok, annyira fájt a vesém. egy picit lefeküdtem, azóta enyhült a fájdalom. Remélem, hogy az ijedtségen kívül nem lesz komolyabb bajom abból, hogy csak az utolsó pillanatban tudtam kiüríteni közel 2 liter bevitt folyadék tartalmát.
2018. febr. 26. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!