2 napja csíp és viszket a csiklóm és alatta körbe és ilyen fehér folyás is van. Nem tudom hogy mitől lehet meg voltam fázva rendesen szedtem antibiotikumot lehet attól van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 21:11
1/8 anonim válasza:
igen az antibiotikumtól valószinű hüvelygombád lett.hétfőn irány az orvos,ő tud segíteni.előtte nem kell szégyelned ez manapság olyan mint a megfázás.sajnos elég könnyű megkapni,de van rá megoldás!!
2/8 A kérdező kommentje:
nem múlik el magától? :(
2013. okt. 19. 21:26
3/8 anonim válasza:
Igen,az antibiotikumtól van és nem múlik el magától.
Ha nagyon nem akarsz nőgyógyászhoz menni,vegyél Pevaryl kúpot,használd el mind a hármat. Utána pedig valamilyen lactobacillust,tejsavat tartalmazó kúpot,ami helyreállítja a normál hüvelyflórát. Például: Gyntima,Genia 92
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. okt. 19. 22:10
5/8 anonim válasza:
Igen, az antibiotikum az oka.
Menj gyógyszertárba és vegyél hüvelyflóra helyre állítót.
6/8 anonim válasza:
Bizony, antibiotikum az oka, gyógyszertárban vehetsz helyreállítót.
7/8 A kérdező kommentje:
ha görcsöl a hasam az is attól van?
2013. okt. 20. 11:16
8/8 anonim válasza:
Az antibiotikumtól? Igen,lehet attól. Ugyanúgy,ahogy a hüvelyben természetesen jelenlévő baktériumokat elpusztítja, elpusztítja a belekben lévőket is. Ezért szoktak antibiotikum kúra mellé probiotikumot és lactobacillusos kúpot javasolni. Egyél kefírt,joghurtot,ha probiotikum nincs otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!