Menstruacim rendesen 1 napig volt es meg 3 napja csokipuding szeru folyas. A candidamtol lehet?
Figyelt kérdés
Mar jo ideje huvely candidam is van, eddig menstruaciommal nem volt problema. Mar vagy 6 eve menstrualok, szoval azert sem lehet. Normalisan 5 napos kene legyen utana egy keves barnas folyas. Olvastam, hogy okozhat a candida komplikaciokat..:( valakinek hasonlo elmenye?2009. okt. 27. 21:16
1/7 anonim válasza:
A legjobb az,ha elmész és megtanulsz helyesen írni.Hidd el. Jól jársz. (:
2/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem helytelen, amiket irtam. Csak ekezeteket nem hasznalok, de mivel nem Magyarorszagon elek, azt hiszem ez normalis...
2009. okt. 28. 10:00
3/7 anonim válasza:
Nem lehetséges az, hogy terhes vagy? Mert a normális élénkpiros menstruációs vérzés helyett terhességnél előfordul a barnás folyás /nálam lányommal való terhességemnél volt kevés ilyan barnás/, a normális menstruációs vérzés azért több ideig tart, mint 1 napig..., utána meg a "csokipuding"-szerű folyás, ahogy írod. Néha ugyanis előfordul, hogy terhesség első hónapjában /néha később is/ van minimális vérzés, vagy barnás folyás, de az ált. rövidebb, mint a normális menzesz. Szóval, amit leírtál, terhesség szempontjából nekem gyanús. De Te tudod, hogy lehetsz-e, vagy nem.
4/7 A kérdező kommentje:
:(( megeshet, de nem leeht, hogy inkabb a candida miatt van? :(( de tudom, hogy balesetek mindig vannak, de nem vagyok meg arra sem felkeszulve lelkileg, hogy ebbe belegondoljak :((
2009. okt. 28. 22:32
5/7 anonim válasza:
Újra én - a 17.47-es -, ha lehetséges, hogy terhes vagy, akkor biztonság kedvéért csinálj terhességi tesztet - biztos, ami biztos. A Candida elképzelhető, hogy bezavar a ciklusodba /vérzésedbe/, ha ennyi ideje visszajön mindig nálad. Vagy nem lehet, hogy túl sok volt a stressz az utóbbi hónapokban az életedben, és ez is bekavarhat a hormonrendszeredbe, ami miatt változott a vérzésed...? Sok minden hatással van a vérzésre /stressz, fogyás, bármilyen idegeskedés/.
6/7 A kérdező kommentje:
mostanaban tenyleg rendetlenkedik... A candida miatt is fogytam, meg sajnos bajom is van eleg. Meg varok egy kicsit a tetszttel, csak lenne valami mas jele is, ha az lennek.
2009. okt. 29. 22:59
7/7 A kérdező kommentje:
Csinaltam tesztet. Nem vagyok terhes. Valakinek mas otlete?
2009. nov. 2. 09:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!