Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálok? Több infó lent.

Menstruálok? Több infó lent.

Figyelt kérdés
Még sosem menstruáltam.13 éves vagyok.a nyáron híztam 2 kilót pedig nem ettem többet mint eddig.És nagyon változó a hangulatom nem ismerek magamra néha.Már több mint egy éve fehér folyásom van.Egyik nap viszont rengeteg barna folyásom jött aztán még 3 napig így volt.negyedik nap már egy nagyon pici vér is jött.Most már megint jön barna folyadék de kevés.Menstruálok?részletes válaszokat várnék.

2013. okt. 19. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, már menstruálsz. Ha barna, az azért van, mert amíg kevés a vér, nem folyik ki rögtön, hanem a hüvelyedben alvad meg és így jön ki.
2013. okt. 19. 12:59
 2/2 anonim válasza:
Én 11 vagyok és velem is pont most történt ez, és anya azt mondta hogy ez az első menstruáció, úgy hogy veled is ugyan ez történhetett. Gratulálok :) !
2013. okt. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!