Mikor fog megjönni a menstruációm? (szerintem már érett vagyok)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és állítólag már az osztályból mindenkinek megjött :/
Elég vékony vagyok, de mellem van..és mostanában elég sűrűn fáj a hasam. meg már elég régóta van az a folyásom is.
kérlek válaszoljatok.
2009. nov. 11. 16:46
1/9 anonim 

válasza:

12 évesen érett...asziszem=D
Amúgy ritka fejlett egy osztály lehet. Gondolom már senki se szűz, és mindenki cigizik.
2/9 anonim 

válasza:

ne izgulj, csak szépen lassan. ha már van melled, akkor nemsokára meg is fog jönni.
3/9 anonim 

válasza:

nemtudjuk h mikor fog megjönni, majd amikor megjön akkor megjött. de azért 12 évesen még nemsűrűn menstruálnak. a fiatal lányok legtöbbjének 14-15 éves korában jön meg.
nekem pl 3 évig volt fehérfolyásom, és aztán jött meg. 15 voltam.
4/9 anonim 

válasza:

sztem a kérdező testi érettséget értett az " érettség " szó alatt, amugy pl. nekem mar 11 évesen megjött, és se nem cigiztem, se nem szexeltem abban a koromban. hanem csak 18 évesen.
5/9 anonim 

válasza:

Egyénfüggő...Volt olyan osztálytársam, akinek 5.ben megjött már. Nekem 14 évesen volt először, és előtte jó pár évig volt folyásom. Eléggé frusztrált, hogy a barátnőimnek ekkorra már megvolt, így örömmel vettem mikor megjött:) Nem olyan gáz, mint ahogy a kezdetekben tűnik :) A nővé válás egyik jele:)
6/9 anonim 

válasza:

A futárszolgálat lassú de ha nagyon sürgős kiküldöm egy ismerősömmel.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat :)
Csak..engem az a folyás kitud idegelni :S
2009. nov. 11. 16:56
8/9 anonim 

válasza:

Jó az tény, hogy kissé kellemetlen, de ez is szerintem csak először. Továbbá miért is találták fel a tisztasági betétet?! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom..használom is :) :D
2009. nov. 12. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!