25 napja késik. Normális?
Figyelt kérdés
15 éve vagyok, eddig kétszer menstruáltam. 25 napja kellett volna megjönnie, de semmi. Ez normális? Természetesen terhes nem lehetek. Most akkor kimarad vagy késik? És ez azért lehet, mert még csak most jött meg? Kérlek segítsetek...2013. okt. 17. 19:13
1/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Lehet, hogy még hónapokig nem jön meg, vagy egy darabig össze-vissza. Nagyon kevés nőnek van az, hogy rögtön az első pillanattól teljesen szabályos a ciklusa.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :) már nagyon sokat idegeskedek rajta.. :/
2013. okt. 17. 19:18
3/9 anonim válasza:
Abban a korban még nem mindig teljesen szabályosan
jön meg-
4/9 anonim válasza:
Ppár évbe beletelik, míg szabályossá válik
5/9 anonim válasza:
Ha nincs még 2 éve, hogy menstruálsz, akkor az is normális, ha maximum fél évig kimarad.
6/9 anonim válasza:
Teljesen rendben van minden így, hónapokra is kimaradhat 17 éves korig, addigra meg valószínűleg rendszeres lesz. (kb addigra fejlődik ki a női test teljesen.)
7/9 anonim válasza:
Ez nem késés, hanem kimaradás már. Majd beáll egy-két éven belül.
8/9 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, majd beáll rendszeresre később, 17 éve korodig.
9/9 anonim válasza:
senki nem mondta neked hogy ez ilyen az elején? nem volt felvilágositás a suliban? Édesanyáddal nem szoktál beszélni ilyenekröl? Eleve bármi ilyesmi problémád van az Édesanyádnak kéne lennie az elsőnek akit megkérdezel. Én még 29 évesen is öhozzá fordulok elöször ha bármi bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!