Mi lehet az oka hogy 2 napja késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
A terhesség nem valószínű mivel védekezünk a barátommal. De akkor mi lehet az oka? Már ideges vagyok miatta.2013. szept. 21. 19:17
1/4 anonim válasza:
2 nap az nem probléma...még bőven jó,ha biztosan védekeztetek,az óvszer nem szakadt el,akkor nincs probléma!
Van,hogy pár nappal később jön meg...nekem van mikor 5 napokat késik...nem parázok már miatta,mert érzem az előjeleit,szóval...:)
Ha meg ráadásul ideges is vagy,akkor még a stressz is rápakol egy lapáttal.Ne stresszelj,de ha mégsem jönne meg meg jó pár napig,akkor,hogy megnyugodj csinálj egy tesztet!
2/4 A kérdező kommentje:
az óvszert barátom mindig megnézi hogy nem e szakad el.
bár már pár napja érzem hogy enyhén fájdogál a hasam..
megpróbálok megnyugodni úgy jobb lesz.
köszönöm a választ :)
2013. szept. 21. 19:21
4/4 anonim válasza:
Hét elején váltogatták egymást a frontok, nekem is elcsúsztatta két nappal a ciklusomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!