5. napja késik a mensesem. Mennyi a normális?
19 éves vagyok,16 éves koromban kezdtem menstruálni de akkor kb. úgy hogy 3-4 havonta megvolt 2 napig.
3 hónapja állt be rendesen a mensesem.Minden hónap 10.-én szokott megjönni,de most a párommal történt egy kis baleset és emiatt sokat idegeskedtem (ez volt 11.-én)
Esténként és sokszor napközben is nagyon fáj, úgymond görcsöl a hasam alatt főleg bal oldalt és a derekam is szokott gyakran fájni.(Mintha meglenne.)
Rendszeres szexuális életet élünk a párommal de mindig gumival csináljuk és utána mindig "ellenőrizzük" hogy ki szakadt-e de eddig nem vettünk észre semmit.
Normális hogy ennyit késik? Mi bajom lehet?
Még nem voltam nőgyógyásznál soha. Általában mennyit szokott késni,mennyi a "normális"?
Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Lehet azért késik, mert idegeskedsz miatta. Nálam legalábbis így volt. Véleményem szerint 1-2 hét késés még elfogadható. De már egy nőgyógyászati kivizsgálás nem ártana. Főleg azért, ahogy olvasom, hogy most állt be 3 hónapja a mensesed, azért ez nem normális. Mindenképp menj el, sosem árt, és meg is nyugodsz!:)
Teljesen normális ez, ha kimaradna az is teljesen rendben lenne, időnként előfordulhat az is. (persze ritkán!)
Egy tesztet azért vennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!