Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szivacsos melltartó?

Szivacsos melltartó?

Figyelt kérdés
6.osztályos vagyok...Már szivacsos melltartót hordok a méretem:70/A-s...Szerintetek ez nem gond?Az osztályomba majdnem hogy nekem van a legkisebb és csak én hordok szivacsosat,a többiek még toppot,ez nem égő?Nekem nem de ők mindig ugy néznek rám mikor tesire öltözünk...:/Mit gondoltok?
2009. nov. 8. 17:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem is értem hogy mit gondoltok,hogy miért nézek ki furán??
2009. nov. 9. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:

12 vagy, és húsznak akarsz kinézni. Ez legalább olyan fura, mint aki 50, és 20-nak akar kinézni.

Gyerek vagy még, úgy is kellene kinézned. Ha nem érted, akkor pláne gyerek vagy még.

2009. nov. 12. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:
nekem itt konkrétan az a bajom, ha A-s melled van akkor hova akarsz melltartót hordani, ráadásul 6. osztályosan. 8os koromba kaptam meg először és 80B-s kellett. Ma B-C a méretem, számozástól függő. ha szivacsosat veszel kiemelheted, de ha barátod lesz és levetkőzöl, lehet csalódni fog. mutasd azt amid van, ne használj ilyen csínyeket. aki szereti úgy az alakodat amilyen most, hidd el akkor semmi baj nem lesz vele. Nővérem így szokott 'csalni' és már jó párszor meg is szívta.
2009. nov. 12. 22:23
 14/19 anonim válasza:
Én is 6.-os vok és mindenki szivacsosat hord az osztályban.
2009. dec. 3. 18:11
 15/19 Zümy válasza:
87%
Szerintem sem kell szivacsosat hordani de ezzel nem értek egyet: "ha A-s melled van akkor hova akarsz hordani melltartót?"...Mé mire van az A-s melltartó?..Arra,hogy az A-s mellűek hordják -.-'
2009. dec. 28. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászólónak. Ha A-s melled van az olyan mintha semmid sem lenne. akkor meg minek az a szar
2010. febr. 15. 08:32
 17/19 anonim válasza:
akkor mit szoljanak az AA-sok? :O
2011. márc. 20. 17:33
 18/19 anonim válasza:
nekemis A-s a méretem....de alig van mellem,hordok melltartot mert csunya ha a mellbimbom kilátszik pl.....de szerintem neked koraia szivacsos még...én 18 éves vagyok és azért hordok szivacsosat,hogy nelegyek lapos ,mert az ciki az én koromban...de neked nem az:)
2011. júl. 12. 17:50
 19/19 anonim válasza:
Azoknak szeretnek valaszolni akik azt mondjak ha A vagy AA s melled van akkor minek meltarto.Ez kortol fugg egy 6odikosnak valoban nincs szuksege...FOLEG nem egy szivacsosra,hidd el vannak olyan meltartok is amikben nincs szivacs pl a Takkobana gyerek reszlegben..az arra jo h ne latszodjon kia mellbinbod.Ha pedig 18 eves vagy..igenis hordhatsz melltartot,mert sokkal szebb format olt a mellednek.Viszont vannak olyanok akik abban sokkal jobban erzik magukat.En eloszor 7 edikben kaptam melltartota Takkobol a gyerekektol viszont a 170 cm magasagnak mikor en meg csak 150 en voltam..de azok kicsik voltak.Most 85B hordokes viszonylag elegedett vagyok..csak nehezen kapok olyan melltartot ami kenyelmes legyen..es amugy gaz 6odikosan szivacsost hordani... 14/L
2011. dec. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!