Szivacsos melltartó kérdés?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt szivacsos melltartóm, nem is szeretnék, de azon gondolkoztam, hogy ezt hogy lehet kibírni nyáron? Nem sültök bele?2011. jún. 20. 00:42
2/6 anonim válasza:
En a szivacstalanba is belesulok :)
3/6 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele...inkább a sötétbarna fenékig érő hajamba sülök bele, de még akkor is, ha kontyba összefogom. A melltartó nem zavar, jobban zavarna, ha nem az lenne rajtam, mert olyan eszméletlenül gnóm melleim vannak, hogy ki nem mernék menni az utcára szivacs nélküli melltartóban, vagy eleve melltartó nélkül :S
4/6 anonim válasza:
Én ugyan nem :D
Nélküle rosszul érezném magam. Mert sajnos a formája nem olyan, mint kéne lenni. A mérettel nincs gond /75/c/, de nem szép kerek sima melltartóban, és szivacsosban olyan lesz.
5/6 anonim válasza:
Én is felveszek szivacsosat. :) de nekem a melleim nem tetszenek melltartó nélkül. :) xD viszont melltartóba szépek sztem. ;$$$ meg nem kicsik de nem is olyan nagyok. :D állítólag pont jó. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 25. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!