Szivacsos melltartó?
Minek szivacsos? Nem elég egy sima melltartó?
18 / L
már elnézést de én 12.-es vagyok és uilyen mérettel...
"a kicsik meg még ne akarjanak úgy kinézni, mint a nagyok" általánosban mindig akkora téma ez a melltartó<-->topp "harc" =D
Én a Te helyedben nem hordanék szivacsosat.Mert minek??
Mindennek el fog jönni az ideje.12 évesen ennek még nem jött el.És azt ne mondd,hogy kényelmes.És ha felcsúszik,mert nincs ami kitöltse,akkor igen hülyén néz ki,hogy rángatod magadon.
Hát nem tudom... 12 éves lánynak a szivacsos melltartó kb olyan idétlen, mint 12 éves fiúnak egy zokni a gatyájába, hogy nagyobbnak tűnjön a micsodája...
Sokkal jobban járnál, ha nem akarnál a korodnál idősebbnek kinézni.
Biff... én 13.-os vagyok ekkora mérettel, lassan 20(!!!) éves leszek. Egyik válaszoló szerint, akkor én se hordjak melltartót mert minek, úgysincs ami megtartsa? :)
Én azt mondom pl tánchoz, vagy sporthoz egy topp sokkal kényelmesebb, és 12 évesen még egyáltalán nem szükséges "domborítani", ha érted mire gondolok. Ha neked ez tetszik, akkor nem értem miért érzed cikinek, mindenki hordjon azt, ami neki jól esik. Nálunk van olyan aki egyáltalán nem hord, ami hát... elég érdekes, de ha neki így jön be, akkor én mi jogon szóljam le?
Szerintem hordj sportmelltartót tesiórára és táncra, mert a szivacsos nem tart, bár még kicsik a melleid (ami teljesen normális ebben a korban!!!)
ne akard, hogy megnyúljanak, viselj normális melltartót!
sztemis vicces leshetsz a szivacsos melltartódban. megértwem a csajokat h hülyén néznek rád.
mellesleg a tánchoz egy sportmelltartó és egy top sokkal ideálisabb mint egy szivacsos melltartó...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!