Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szivacsos melltartó?

Szivacsos melltartó?

Figyelt kérdés
6.osztályos vagyok...Már szivacsos melltartót hordok a méretem:70/A-s...Szerintetek ez nem gond?Az osztályomba majdnem hogy nekem van a legkisebb és csak én hordok szivacsosat,a többiek még toppot,ez nem égő?Nekem nem de ők mindig ugy néznek rám mikor tesire öltözünk...:/Mit gondoltok?
2009. nov. 8. 17:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Minek szivacsos? Nem elég egy sima melltartó?

18 / L

2009. nov. 8. 17:27
 2/19 anonim válasza:

már elnézést de én 12.-es vagyok és uilyen mérettel...

"a kicsik meg még ne akarjanak úgy kinézni, mint a nagyok" általánosban mindig akkora téma ez a melltartó<-->topp "harc" =D

2009. nov. 8. 17:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Hmm mivel faluban élek de városra járok be suliba a városiak nem hordanak..Akik itt kint laknak ők igen...De mivel járok táncolni,jobbára ezért is hordok..
2009. nov. 8. 17:35
 4/19 anonim ***** válasza:

Én a Te helyedben nem hordanék szivacsosat.Mert minek??

Mindennek el fog jönni az ideje.12 évesen ennek még nem jött el.És azt ne mondd,hogy kényelmes.És ha felcsúszik,mert nincs ami kitöltse,akkor igen hülyén néz ki,hogy rángatod magadon.

2009. nov. 8. 17:35
 5/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kell rángatnom..És miközben ugrálok sokkal kényelmesebb mint a top..esetlegesen amikor boglizok akkor is kényelmesebb..:/
2009. nov. 8. 17:53
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... 12 éves lánynak a szivacsos melltartó kb olyan idétlen, mint 12 éves fiúnak egy zokni a gatyájába, hogy nagyobbnak tűnjön a micsodája...

Sokkal jobban járnál, ha nem akarnál a korodnál idősebbnek kinézni.

2009. nov. 8. 20:10
 7/19 anonim ***** válasza:

Biff... én 13.-os vagyok ekkora mérettel, lassan 20(!!!) éves leszek. Egyik válaszoló szerint, akkor én se hordjak melltartót mert minek, úgysincs ami megtartsa? :)

Én azt mondom pl tánchoz, vagy sporthoz egy topp sokkal kényelmesebb, és 12 évesen még egyáltalán nem szükséges "domborítani", ha érted mire gondolok. Ha neked ez tetszik, akkor nem értem miért érzed cikinek, mindenki hordjon azt, ami neki jól esik. Nálunk van olyan aki egyáltalán nem hord, ami hát... elég érdekes, de ha neki így jön be, akkor én mi jogon szóljam le?

2009. nov. 8. 20:25
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem hordj sportmelltartót tesiórára és táncra, mert a szivacsos nem tart, bár még kicsik a melleid (ami teljesen normális ebben a korban!!!)

ne akard, hogy megnyúljanak, viselj normális melltartót!

2009. nov. 8. 20:36
 9/19 anonim ***** válasza:

sztemis vicces leshetsz a szivacsos melltartódban. megértwem a csajokat h hülyén néznek rád.

mellesleg a tánchoz egy sportmelltartó és egy top sokkal ideálisabb mint egy szivacsos melltartó...:S

2009. nov. 9. 01:39
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor minek teszed fel a kérdést?
2009. nov. 9. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!