Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SEGÍTSÉG! Ez lehet mellrák?!

SEGÍTSÉG! Ez lehet mellrák?!

Figyelt kérdés

Véletlenül vettem észre 1 hónapja ha nem több egy apró borsószem nagyságú csomót a jobb mellbimbóm mellett. Ha kitapintom, el tudom mozdítani, és olyan a tapintása tényleg, mint egy borsó. A másik mellemben nem érzek ilyet, ezért aggódom...

Amelyik mellemben érzem, az mindig is kisebb volt a másiknál, meg alapból kis mellű vagyok. Anyámnak meg nővéremnek mondtam, ők is megnézték, ők is érzik, de anyám azt mondta, hogy ha nem váladékozik a mellem meg nincsenek egyéb tüneteim (nyirokmirigy duzzanat a hónaljban stb) akkor nem kell félnem. El akarok menni nőgyógyászhoz, hogy nézze meg azért, mert nagyon félek. Ma konkrétan zokogó rohamot kaptam emiatt. Nagyon labilis vagyok meg hipochonder, orvosról orvosra járok augusztus óta és már nagyon meg vagyok fáradva lelkileg...

21/L

2013. okt. 1. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért kellett leszavazni? Tényleg megtörtént, amit írtam! Másoljak be igazolást a dokitól?? Komolyan nem értem, mi alapján értékelgetnek egyesek.
2013. okt. 3. 08:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Telefonról vagyok/voltam, véletlenül mellé nyomtam.... Ennyi. Nem kell nekem támadni...
2013. okt. 3. 14:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Elmentem tegnap végül q nőgyógyászomhoz, ugyanazt mondta, mint a telefonban, miután alaposan megvizsgálta mindkét mellem; vagy ciszta vagy a tejmirigyem keményedett meg. Menstruáció előtt vagyok az tény, mondta is, hogy nagyon mirigyes most eleve a mellem, de ez a ciklusom miatt van, szal normális. Hiába mondtam neki, hogy de én túl keménynek érzem ezt a csomót, meg nem fáj, ezért félek, mire mondta, hogy higgyem már el, hogy nem minden rák, ami kemény és nem fáj. Megnyugodtam most ettől, de mondta, hogy attól még nyugodtan menjek el kedden ultrahangra, mert utána már 100%-osan meg fogok nyugodni. Hát remélem... Bízom azért a dokimban. Csak kicsit még így is félek.
2013. okt. 4. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Hajrá! Megnézik kedden, az a biztos.
2013. okt. 4. 14:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen. :) csak ki kéne bírnom
2013. okt. 4. 14:41
 16/18 A kérdező kommentje:
*hogy nem napi 100szor tapogatom a mellem xD meg azzal nyugtatom magam, hogy oké, h kemény, de simán tudom mozgatni az ujjammal ide-oda.
2013. okt. 4. 14:43
 17/18 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de húgomnak 16 évesen volt egy csomó a mellében. Megkért, hogy nézzem meg, mi lehet. Másnap elmentünk ultrahangra. Húgomnál daganatot diagnosztizáltak, de szerencsére jóindulatú volt. Hangsúlyozom azoknak, akik olyanokat írnak, hogy fiatalon még biztos nem az, hogy 16 éves volt.Megműtötték és hál istennek nincs semmi baja. Nem lett volna szabad eddig elhúznod. Remélem nálad nem lesz komoly baj. Kitartás.
2013. okt. 5. 21:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Na meg volt az ultrahang, cisztákat találtak csak, egy 6mm-eset, meg egy területen sok picit, szóval igaza volt a nőgyógyászomnak szerencsére. Megyek mondjuk vissza jövőhéten kontrollra mert pont mensi előtt vagyok, de azért most hatalmas kő esett le a szívemről.
2013. okt. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!