Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SEGÍTSÉG! Ez lehet mellrák?!

SEGÍTSÉG! Ez lehet mellrák?!

Figyelt kérdés

Véletlenül vettem észre 1 hónapja ha nem több egy apró borsószem nagyságú csomót a jobb mellbimbóm mellett. Ha kitapintom, el tudom mozdítani, és olyan a tapintása tényleg, mint egy borsó. A másik mellemben nem érzek ilyet, ezért aggódom...

Amelyik mellemben érzem, az mindig is kisebb volt a másiknál, meg alapból kis mellű vagyok. Anyámnak meg nővéremnek mondtam, ők is megnézték, ők is érzik, de anyám azt mondta, hogy ha nem váladékozik a mellem meg nincsenek egyéb tüneteim (nyirokmirigy duzzanat a hónaljban stb) akkor nem kell félnem. El akarok menni nőgyógyászhoz, hogy nézze meg azért, mert nagyon félek. Ma konkrétan zokogó rohamot kaptam emiatt. Nagyon labilis vagyok meg hipochonder, orvosról orvosra járok augusztus óta és már nagyon meg vagyok fáradva lelkileg...

21/L

2013. okt. 1. 22:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az általában nem a mellbimbó környékén található, valószínűbb, hogy az egyik emlőmirigyed begyulladt vagy megnagyobbodott. Viszont azt sem árt megnézetni, de ne sokkold le magad, nem lesz gond. :)
2013. okt. 1. 22:26
 2/18 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem fáj, mikor megnyomom, ezért is aggódom :( A gyulladás fájdalommal is járna, nem? Meg ki tudja, mióta van az már ott, csak véletlenül fedeztem fel egy másfél hónapja...

De rendben, igyekszem megnyugodni. :)

2013. okt. 1. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:

Másfél hónap alatt nem sikerült eljutnod orvoshoz?

No, akkor mi volna, ha most elmennél?

Nem tudjuk megmondani, mi az, igen, lehet mellrák, és lehet ötvenezer más dolog is. Menj el és nézesd meg.

2013. okt. 1. 23:15
 4/18 A kérdező kommentje:

voltam nőgyógyásznál júliusban, méhnyakrák szűrést is csinált nekem meg minden, de a melleimet bezzeg nem nézte meg. akkor még nem fedeztem fel a csomót mondjuk...

holnap első dolgom lesz felhívni a dokit és elcaplatni hozzá...

2013. okt. 1. 23:21
 5/18 anonim ***** válasza:

Igen, ma első dolgod legyen felhívni a dokit, és elcaflatni hozzá. Több mint egy hónapja stresszben élsz, legyél túl a vizsgálaton.

Nehogy meghátrálj, menj el!

Inkább kétszer (sokszor) feleslegesen, mint egyszer későn!

2013. okt. 2. 05:15
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
A gyulladások sem mindig fájnak, nekem a nyakamon volt egy elfertőződött szúrás, nem fájt, nem volt piros, nem volt lázam, csak egy dudor.
2013. okt. 2. 08:41
 7/18 A kérdező kommentje:
Beszéltünk ma a nőgyógyászommal, rögtön mondta, hogy ne hülyéskedjek, ez nem mellrák, de ha nagyon szeretném, megnyugtatásképp elküld ultrahangra. Azt mondta ez max vagy ciszta vagy zsírcsomó. 40 éve van a szakmában de 21 évesnél egyszer nem diagnosztizált mellrákot. Jó, ez nem jelent semmit, de azért most kicsit megnyugodtam. Meg azért elmegyek ultrahangra.
2013. okt. 2. 09:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, majd írok, hogy mi lett végül. :)
2013. okt. 2. 09:40
 9/18 anonim válasza:

Szia!

Szerintem ez nyirokcsomó lehet. Azok meg tudnak nőni, és akár hónapokig is nagyobbak. Ja és ami fontos: a rák az NAGYON KEMÉNY. A nyirokcsomó egy fokkal puhább.

2013. okt. 2. 13:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát elég kemény. De nem tudom, már nem akarom felidegesíteni magam. Kedden megyek ultrahangra, akkor minden kiderül.
2013. okt. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!