Lehet mallrákom? 12L
Figyelt kérdés
Mindkèt mellemben vannak kis csomók,ha megnyomom öket fáj.2013. szept. 20. 21:43
1/12 A kérdező kommentje:
Mellrákom
2013. szept. 20. 21:46
2/12 anonim válasza:
akár lehetne is, mert nem kórfüggő, ha aggódsz, meg fáj, akkor menj orvoshoz
de a korodat nézve, szerintem csak a mirigyállományt nyomkodod és azért fáj, mert valószínűleg épp növésben van a melled...DE én nem vagyok orvos és nem látlak, szóval a nézesd meg a háziorvosoddal!
4/12 anonim válasza:
A rak nincs korhoz kotve, viszont te fejlodesben vagy, igy elkepzelheto, hogy a novekedik a melled pl.
5/12 anonim válasza:
Ez a te korodban teljesen normális. A tejmirigyeidet érzed,amik most fejlődnek. Mellrák eszedbe ne jusson! Az nem jelentkezne mindkét melledben sok kis fájdalmas csomóként.
6/12 anonim válasza:
Ne gondolj rákra, főleg ha mindkét melledben érzel csomót, mert ezek mirigyek. Teljesen normális és ártalmatlan dologról van szó!
7/12 A kérdező kommentje:
Jaj,nagyon köszönöm a válaszokat,tudjátok egy kicsit hipochonder vagyok.Mindenkinek ment a zöld pacsi.
2013. szept. 21. 07:19
8/12 anonim válasza:
Szó sem lehet róla!! ebben akorban még semmiképpen sem. A rák egyébbként sem fáj. Növésben vagy, et at oka.
9/12 anonim válasza:
"Szó sem lehet róla!! ebben akorban még semmiképpen sem. A rák egyébbként sem fáj." ezzel azért több ponton vitatkozn a jó pár onkológus...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!