Rippel Karolina kérdése:
Lehet a kettő között valami összefüggés?
Figyelt kérdés
Nagyon erős izomlázam van még leülni se tudok úgy hogy ne huzzam a számat.A másik hogy a menzeszem elött kb 1 héttel állandóan pisilnem kell de nem fáztam fel mert nem fáj meg ha pisilek akkor jön pisi. Ezek összefüggenek a menstruációval???2013. szept. 30. 18:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem van, nálam is ez van.11/L
2/4 anonim válasza:
Nekem csak egy nappal előtte volt ilyen WC-re rohangálós rész, mintha bevettem volna egy marék vízhajtót. Másnap meg semmi, amikor megjött, az első napon alig volt vizeletem, szomjas sem voltam. Szerencsémre ez nem rendszeresen jelentkezik, valamiért néha előjön, máskor észrevétlen. Ez teljesen normális, menzeszkor a szervezet visszatartja a vizet, előtte meg feltöltené magát. Menzesz végén is lehet több vizelet, amikor kiürül a felhalmozott.
Az izomlázat hol érzed? Mert az lehet metriózis is.
3/4 A kérdező kommentje:
Leginkább a combon a felkaromban és a vádlimban !
2013. okt. 1. 16:08
4/4 anonim válasza:
Szvsz ha ennyire sok helyen, az nem metriózis; de ha menzeszkor tapasztalod, akkor összefügg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!