Van összefüggés?
Valóban igaz az, hogy ha valaki elkezd nemi életet élni, akkor a hormonháztartása megváltozik?
Úgy értem, ha valakinek még nem állt be a menstruációja, vagy bármi zavar van a hormonháztartásában és még nem él nemi életet az helyreállítható azzal, ha elkezdi?
Hallottam valahol valami ilyesmit és érdekelne, hogy igaz-e vagy nincs összefüggés a kettő közt?
Köszönöm!
Ha még nem állt be, akkor feltehetőleg még nem vagy teljesen fejlett fizikailag sem, úgyhogy igen felelőtlen dolog lenne elkezdened a nemi élete.
Mennyi idős vagy?
18 vagyok, már 11 éves korom óta megvan, szóval kezdem már furcsállni, hogy még nem állt be.
De! Nem azt szerettem volna megtudni, hogyha nem állt még be, akkor készen állok-e szexuális életet élni, hanem arra, hogy van-e köze a hormonháztartás zavarnak ehhez?
2 hónapja elég gyakran, sokat fáj a fejem. Végeztek már pár vizsgálatot, de eddig még rendben, bár még lesz egy CT.
És azt szeretném tudni, hogy lehetséges-e, hogy csak arról van szó, hogy a hormonháztartásom nem működik a legjobban és ezért fáj a fejem?
A meg kíváncsiságól érdekel, hogy a szexszel "megoldható-" ez a probléma? Tehát, hogy a szex helyreállítja-e? Nyilván persze csak ezért nem fogok lefeküdni senkivel sem, mert tudom, hogy a fogamzásgátló szedése is helyreállítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!